teliadoblergb
Telia dobler antallet GB på mobil-abonnement om man også har andre tjenester fra dem.

Annonse


Telia prøver å friste deg til å bli storkunde: dobler antallet mobil-GB

Telia prøver nå å bli midtpunktet i alle deler av sine kunders digitale hverdag ved å gi bonuser om man har mer enn en tjeneste.

Det kreves mobil og TV og/eller Internett fra Telia for å doble antallet GB

De gir derfor dobbel data, både til privat- og og familieabonnement (3 GB, 6 GB, 10 GB og 15 GB) – unntakene er BARN, Telia X og kontantkort:

“Videre må du ha TV og/eller Internett og mobil hos Telia. Dobbel data legges automatisk til hver måned i ditt mobilabonnement. Overføring av ubrukt data til neste måned gjelder fortsatt for den opprinnelige datamengden i abonnementet.”

Dette sier Telia

– Kunder som har flere tjenester er et viktig satsningsområde for Telia, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre det enklere og mer attraktivt å samle TV, internett og mobil hos oss. Med dobbel data kan vi nå gi nye og eksisterende kunder en enda bedre mobilopplevelse. Har du for eksempel 6 GB i dag, får du hele 12 GB å rutte med hver måned fremover, og du betaler selvfølgelig ikke noe ekstra, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge, i pressmeldingen.

Annonse
Man får også poeng om man samler nett, TV og mobil:

“Du får også 10 ekstra TV-poeng i ditt TV-abonnement, som du kan bruke på flere kanaler eller strømmetjenester, slik som National Geographic, Nordisk Film+ og SF Kids.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse