redbox-kiosk
Redbox tilbyr fremover direktesendte TV-kanaler med reklameinnhold.

Annonse


Redbox med ny gratistjeneste for direkte TV-strømming

Filmutleie-giganten Redbox er mest kjent for nettopp det – utleie av filmer. Nå utvider selskapet til å ha en tjeneste for direktesendt TV kalt Redbox Free Live TV.

Gratis med reklamer

Engadget skriver at en ikke trenger påmelding for å bruke tjenesten.

Heller går man rett inn på enten nettsiden deres eller i applikasjonen for tilgang, og utover dette meldes det at tjenesten etterhvert vil finne sin vei til andre plattformer der Redbox er på plass fra før.

To ting bør du vite før du aktiverer VPN og slår deg løs på Redbox Free Live TV: for det første er det reklamestyrt, og for det andre så må du ikke gå inn med altfor høye forventninger. Av tilgjengelige kanaler er nemlig kun en håndfull populære som TMZ, USA Today og FailArmy, i tillegg til Redbox sine egne kanaler.

Kilde
Engadget

Annonse