Walter Ji i Huawei er tydelig på at målet deres er å ta igjen Samsung.
Walter Ji i Huawei er tydelig på at målet deres er å ta igjen Samsung.

Annonse


Huawei forteller at de skal bli nummer én i Europa

Med gårsdagens lansering av P30 og P30 Pro forsøker den kinesiske mobilprodusenten Huawei å ta enda et stort jafs i det europeiske markedet for smarttelefoner.

Satser inn mot førsteplassen

Ifølge de ferskeste tallene skal Huawei nylig ha forbigått Apple i mobilsegmentet og ligger nå bak Samsung som de forsøker å ta igjen. Selskapet har en plan for det – en plan som startet med Mate 20 Pro og P20 Pro. Walter Ji i Huawei forteller om disse mobiltelefonene at de bidro med å ta smarttelefoner til et helt nytt nivå, og at man med P30 og P30 Pro tar dette et hakk videre med blant annet bedre batterikapasitet og forbedret kamera.

Verdensledende innen 5G og mobiler

Ji forteller at de solgte 206 millioner enheter på verdensbasis i 2018, og at de håper P30 og P30 Pro vil utgjøre forskjellen som gjør at de passerer dagens førsteplass. Det overordnede målet deres er å være verdensledende innen 5G og annen teknologi.

Og Ji påpeker den pågående innovasjonsprosessen som grunnen til at kundene stadig bør kjøpe deres produkter, selv om han påpeker at det ikke er passende å kalle det innovasjon når teknologien avanserer i løpet av måneder og ikke fra år til år.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse