Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft har vært lite samarbeidsvillige når det gjelder å fikse en feil som hindrer Windows Phone-eiere i å laste ned applikasjoner. (Ill.: Pexels)

Windows Phone 8-brukere kan ikke laste ned applikasjoner

Visste ikke at det var dette de mente når de endte støtten.

I fjor annonserte Microsoft at de offisielt slutter å støtte Windows Phone 8.1, og tidligere i år meldte Microsoft at de slutter å tilby app-oppdateringer samt nedlastninger fra og med 1. juli 2019. Dette innebærer også at applikasjoner ikke kan legges ut i butikken fra og med 31. oktober i år.

Feilmelding i Store

Nå kommer det meldinger fra flere forumer og sosiale medier om at Windows Phone 8.1-brukere ikke kan laste ned applikasjoner i det hele tatt og at de møtes med feilkode 80a0193.

I et av de mange tilfellene hvor brukere har spurt Microsoft om problemet, har selskapet svart, hvor de oppfordrer til å kontakte Microsoft Support for feilsøking.

I skrivende stund har Microsoft fremdeles ikke ordnet i problemet som hindrer Windows Phone-brukere i å laste ned applikasjoner.

Kilde:
Neowin

Stikkord: 805a0193, applikasjoner, apps, feil, feilkode, Microsoft, nedlastning, windows, windows phone, windows phone 8.1, windows store