Bethesda: - Fallout 76 kommer aldri til Nintendo Switch
Eiere av Switch må finne seg andre konsoller som de kan spille Fallout 76 på.

Annonse


Bethesda: – Fallout 76 kommer aldri til Nintendo Switch

Det ser ut til at Nintendos hybridkonsoll blir den eneste plattformen Fallout 76 ikke blir mulig å spille på. Spillet ble annonsert til Xbox One, PlayStation 4 og PC i juni tidligere i år.

Lar seg ikke gjøre til Switch

På ei australsk messe sist helg forklarte Bethesda-topp, Pete Hines, at spillstudioet vurderte konsollen, men at de kom frem til at det ikke ville la seg gjøre.

Videre sa han at Switch er del av hver eneste samtale som angår hva selskapet skal gjøre fremover. Dette fordi selskapet anser konsollen for å være en levedyktig plattform.

Kjipt for fansen

For Switch-eiere og fans av Fallout vil nok dette oppleves kjipt, men det var nok de færreste som hadde realistiske forhåpninger om en Fallout 76-portering til den håndholdte konsollen fra Nintendo.

Annonse


Bethesda har ritkignok den siste tiden økt satsingen sin på Nintendos plattformer, særlig med tanke på at de har portert spill som Skyrim, Doom og Wolfenstein II til Switch. Videre har Hines ved flere anledninger hintet til at det neste Wolfenstein-spillet vil bli mulig å spille på hybridkonsollen til Nintendo.

Fallout 76 blir lansert til PC, PS4 og Xbox One den 14. november.

Kilde:

GameSpot

Annonse