Zombie-spillet til Xbox One slo det etterlengtede PlayStation 4-eksklusive.
State of Decay 2 gjør det nesten dobbelt så bra som forgjengeren.

Annonse


Zombie-spillet til Xbox One slo det etterlengtede PlayStation 4-eksklusive

Xbox One har et rykte på seg å tilby få eksklusive spill sammenliknet med PlayStation 4, noe Microsoft svarte på med flere spennende annonseringer under E3-messen tidligere denne måneden.

Så langt i år kan Xbox skilte med “Sea of Thieves” og “State Decay 2”, mens Sony har lansert imponerende “God of War” og “Detroit: Become Human” fra selskapet bak “Heavy Rain”.

Xbox-eksklusiv topp

I den ferske oppdateringen fra NPD Group, som månedlig annonserer spilltall for USA, kommer det frem at “State of Decay 2”, som også er tilgjengelig på Windows 10, hadde en bedre lanseringsmåned enn “Detroit: Become Human”.

NDP-analytikeren Mat Piscatella skriver på Twitter at “State of Decay 2” var det mestselgende spillet i mai og doblet nesten lanseringstallene til forgjengeren. Det slo dermed både “Detroit: Become Human”, som også ble lansert i mai, og “God of War”.

Annonse
Vi har testet samtlige:

Detroit: Become Human: Hva skjer når robotene utvikler fri vilje?

State of Decay 2: Spillerne har ventet fem år på denne zombie-oppfølgeren.

God of War: Et gudommelig mesterverk og en moderne klassiker.

Sea of Thieves: Dette er dessverre årets spillskuffelse.

PlayStation 4 på topp

Når det gjelder maskinvare var det PlayStation 4 som solgte best, men samtlige av den nåværende generasjonen kan vise til gode tall.

Piscatella skriver at PS4, Switch og Xbox One hadde sine beste mai-måneder noensinne. Sony slo rekorden fra mai 2016, Xbox One for mai 2015 og Switch for 2017. Sistnevnte ble for ordens skyld lansert i mars i fjor.

 

Kilde:
NPD

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse