Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå kan du betale med bitcoin på Steam

Spill: Hvis du har noen digitale mynter til overs.

Bitpay melder i dag at det nå er mulig å betale med bitcoin på verdens største, digitale PC-spillbuikk.

Bitpay pluss Steam
Valve har inngått et samarbeid med bitcoins betalingstjeneste Bitplay slike at spillerne kan bruke verdens mest populære digitale valuta når de handler spill.

Bitpay uttaler at Valve tok kontakt med dem ettersom de ønsker å gjøre det enklere for personer i utviklingsland, som ikke har tilgang på betalingskort, å handle spill på Steam.

«Selv om flere og flere i disse landene kommer seg på nett, er tradisjonelle betalingsvalg som kredittkort ofte utilgjengelige. Som Internettets universelle valuta, gjør Bitcoin det mulig å nå spillere i ethvert marked verden rundt – uten risikoen med høye gebyrer som kommer med noen kredittkort», skriver Bitpay.

Les også: – Bitcoin har feilet.

Også Microsoft
Valve er på ingen måte alene om å tilby Bitcoin som betalingsvalør i sin digitale butikk. Tidligere i år annonserte Microsoft at brukerne kan betale med den digitale myntenheten når de handler i Windows Store.

Bruken av Bitcoin kommer heller ikke uten risiko. Det har blåst godt rundt den digitale valutaen i år og mye tyder på at den er i ferd med å deles i to.

Les også: Risikerer syv års fengsel – Bitcoin ulovlig i Russland.

 

Kilder:
The Verge,
Bitpay

Stikkord: bitcoin, Spill, steam