Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Om tre uker får Sonos-brukere tilgang til hele Spotify-biblioteket fra sin iPhone, Sonos-fjernkontroll eller PC/Mac. (Ill.: Sonos.com)

Spotify på Sonos

Kommer til Norge i om tre uker.

BERLIN/IFA (ITavisen): Brukere av musikkstreamingsystemet Sonos har lenge etterlyst musikk fra Spotify på sin fjernkontroll.

Kommer i flere land
Nå får de det endelig som de vil.

I går kunne nemlig Sonos her på IFA-messen i Berlin forkynne at Spotify vil bli tilgjengelig for Sonos-brukere i Norge, Spania, Finland, Sverige, Nederland og Storbritannia fra slutten av denne måneden.

Må betale
For å få glede av de hundretusener av låter som finnes på Spotify på ditt Sonos-anlegg, må du imidlertid være såkalt Premium-kunde.

Det betyr at du må ut med 99 kroner pr. måned. Da slipper du i tillegg den irriterende reklamen som avbryter avspillingen nå og da.

Endelig i Europa
Amerikanske Sonos-brukere har tilgang til en rekke andre musikktjenester, som Last.FM og Napster. Mens Spotify ikke er tilgjengelig for amerikanere i det hele tatt.

Men for europeere har det så langt vært tynt med tilbud når det gjelder streaming. De fleste som vil ha musikk i hele huset har måttet spille nettradio eller låter fra nettverksserver (NAS) eller PC.

Stikkord: ifa 2010