At TUAWs Steven Sande elsker sin iPad er det ingen tvil om.

Annonse


Slik er tre uker med iPad

TUAWs Steven Sande har allerede rukket å bli godt kjent med Apples tablet i løpet av 19 dager med den.

Han elsker sin iPad

Sande har nemlig brukt den mye i nesten 3 uker allerede. Faktisk er det vanskelig å finne noe som helst negativt i blogginnlegget hans.

Sande er spesielt imponert over iWork-pakken som fungerer som bare det med touch. Han tar seg faktisk i å ta på iMac-skjermen for å gjøre det samme som på iPaden. Ganske intuitivt altså. Også batterilevetiden får skryt. Ikke lenger noen grunn til å stresse på flyplasser etter desperat søken etter strøm før flyet letter, hevder han.

– Har lært mye

«Jeg har lært mye om meg selv og hvordan jeg bruker datamaskiner gjennom iPad», skriver Sande som påpeker at han har planer om å bruke iPaden sammen med en iMac og droppe MacBooken.

Annonse


Sande har ingenting å utsette på programvaretastaturet. Bloggeren vurderer å kjøpe et Bluetooth-tastatur, men er usikker på om det faktisk er nødvendig. Han understreker også at iPaden er veldig kjapp til å starte apps og at det er kjipt å gå tilbake til en MacBook Air.

-64GB er overkill

Hvor stor iPad behøver man å kjøpe? Er man mye ute på farten er sikkert 64GB fint, men Sande mener det er overdrevent mye. Om man er mye hjemme har man WiFi og da er det ikke nødvendig å lagre filmene på iPaden (les mer om dette her).

«Det virker som om iPaden plukker opp fingeravtrykk som en magnet», skriver Sande og tviler på at skjermen har anti-fett (3GS har antifett-skjerm med oleophobic).

Har du allerede skaffet deg en iPad? Del dine erfaringer i kommentarfeltet.

Kilde:
TUAW