Hopp til navigasjon Hopp til innhold
At TUAWs Steven Sande elsker sin iPad er det ingen tvil om.

Slik er tre uker med iPad

Blogger om opplevelsen.

TUAWs Steven Sande har allerede rukket å bli godt kjent med Apples tablet i løpet av 19 dager med den.

Han elsker sin iPad

Sande har nemlig brukt den mye i nesten 3 uker allerede. Faktisk er det vanskelig å finne noe som helst negativt i blogginnlegget hans.

Sande er spesielt imponert over iWork-pakken som fungerer som bare det med touch. Han tar seg faktisk i å ta på iMac-skjermen for å gjøre det samme som på iPaden. Ganske intuitivt altså. Også batterilevetiden får skryt. Ikke lenger noen grunn til å stresse på flyplasser etter desperat søken etter strøm før flyet letter, hevder han.

– Har lært mye

«Jeg har lært mye om meg selv og hvordan jeg bruker datamaskiner gjennom iPad», skriver Sande som påpeker at han har planer om å bruke iPaden sammen med en iMac og droppe MacBooken.

Sande har ingenting å utsette på programvaretastaturet. Bloggeren vurderer å kjøpe et Bluetooth-tastatur, men er usikker på om det faktisk er nødvendig. Han understreker også at iPaden er veldig kjapp til å starte apps og at det er kjipt å gå tilbake til en MacBook Air.

-64GB er overkill

Hvor stor iPad behøver man å kjøpe? Er man mye ute på farten er sikkert 64GB fint, men Sande mener det er overdrevent mye. Om man er mye hjemme har man WiFi og da er det ikke nødvendig å lagre filmene på iPaden (les mer om dette her).

«Det virker som om iPaden plukker opp fingeravtrykk som en magnet», skriver Sande og tviler på at skjermen har anti-fett (3GS har antifett-skjerm med oleophobic).

Har du allerede skaffet deg en iPad? Del dine erfaringer i kommentarfeltet.

Kilde:
TUAW

Stikkord: ipad