Niendeklassingen Emil Holst fikk prøve seg som medarbeider i ITavisen i arbeidsuka. Det ga mersmak.

ITavisen-journalist for en uke

Mange som har lest ITavisen den siste uka har kanskje lagt merke til at det i det siste har dukket opp et nytt navn: Emil Holst.

Anbefalt av Mamma

Emil er ikke en nyansatt medarbeider, men en skoleelev som snart fyller 15 år. Til daglig går han i niende klasse på Jordal skole i Oslo. Denne uka skulle han og hans medelever prøve seg i arbeidslivet.

– Jeg hadde jo lest ITavisen av og til, og fikk nettstedet anbefalt av moren min, som jobbet i samme huset som dere før. Jeg likte nettstedet fordi det hadde enkle og ikke så lange saker.

– Mer om Runescape!

Spesielt spillstoffet faller i smak, men her har Emil klare, kritiske meninger:

– Jeg synes dere mangler en database med RuneScape (gratis MMOG-spill, red.anm.). Dere skriver alt for lite om det spillet, som jo har over 14 millioner brukere!

– Blir glad av å være her

Arbeidsmiljøet er Emil mer fornøyd med.

– Det var mye bedre enn jeg trodde. Jeg trodde det skulle bli vanskelig, men alle er så hyggelige. Jeg blir glad av å komme inn her, sier Emil og kikker seg fornøyd rundt i lokalene til Aller Internett, som ITavisen er en del av.

– Gøy å jobbe med historie

Det er ingen hemmelighet at Emil valgte nettavis fordi han selv har lyst til å bli journalist.