226166

Annonse


Halo-filmen utsettes

Med Peter Jackson i ryggen skulle man trodd at fremtiden for Halo-filmen var sikret. Men for kort tid siden ble det kjent at de store filmselskapene Fox og Universal Studios bestemte seg for å kutte ut pengestøtten til prosjektet – de fryktet at kostnadene skulle bli for høye og krevde mer kontroll.

Microsoft og Jackson hevdet senest forrige uke at filmens produksjon var godt i gang, uansett hva filmselskapene sa.

Nå ser det likevel ut til at vi fremdeles må smøre oss med tålmodighet. Filmens produksjon er midlertidig lagt på is, i følge pressemeldinger fra Wingnut Films.

Det betyr ikke at filmen er avlyst, altså. Regissøren Neil Blomkamp er fremdeles knyttet til prosjektet, og Peter Jackson ønsker fremdeles å jobbe med det. Og Jackson er uansett tett knyttet til Microsoft for tiden, og jobber med spillprosjekter som omhandler Halo-universet, og som er uavhengige av filmen.

Annonse


Vi håper ikke det er for lenge til det kommer mer detaljer om filmen. I mellomtiden får vi glede oss til Halo 3.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse