Bredbåndstrøbbel penger

Annonse


Billigst på bredbånd

Bredbåndstrøbbel pengerDet viser en pristest som vår søsterpublikasjon DinSide Data har foretatt.

Start biligst for kabel-løse

I følge testen er bildet nokså likt det nettstedet kunne konstatere i forrige runde – i mai. Mens prisene er de samme, har hastigheten økt. Du får altså mer for pengene i dag enn for et halvt år siden.

NextGentel er billigst på de laveste og høyeste hastighetene, mens UPC er billigst på hastigheter midt mellom ytterpunktene. For de som ikke har til UPC, er Start billigst.

BlueCom for båndbredde-spisere

Det kan være vanskelig å si noe kategorisk om ha som er billigst for deg – til det er behovene for forskjellige. Men generelt kan man si at du får mer for pengene jo mer båndbredde du bestiller. Her er utmerker selskapet BlueCom seg med gode tilbud til de mest båndbredde-hungrige.

Annonse


Telenor skiller seg negativt ut som det eneste selskapet i testen som ikke har noe tilbud de er billigst på. mens både kabelselskapet UPC og deres største konkurrent på ADSL, NextGenTel, utmerker seg med gode priser akkurat nå.

Les hele testen HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse