Hopp til navigasjon Hopp til innhold
LifeDrive

Her er alt i ett-Palmen

PalmOne har nå lansert sin mye omtalte «comeback-PDA» LifeDrive, med 4 GB harddisk, wifi og mye annet snacks.

LifeDrive
PalmOne tar åpenbart sikte på å utkonkurrere både de mange Pocket PC-modellene og medieavspillere fra Creative, Archos, iRiver, Sony og de andre. For LifeDrive kan brukes både som musikkmaskin, videospiller, nettsurfer og organisator.

Det er utvilsomt et imponerende arsenal av funksjoner som møter deg i den håndholdte dingsen: Bluetooth, trådløst nett (802.11b), Office-støtte, fotodatabase med plass til 1000 bilder, to timers spilletid for video, e-postprogram med mulighet for vedlegg og html-støtte, samt nettleser (Blazer 4.1).

Mangler kamera og GSM

Det som mangler er imidlertid kamera og GSM/GPRS, noe som gjør at LifeDrive ikke kan erstatte en mobiltelefon og/eller et digitalkamera. Du kan derimot enkelt overføre bilder fra kameraet til LifeDrive via SD-kortleser. Operativsystemet er Palm OS 5.4. LifeDrive er liten og lett med sine 190 gram og målene 121 x 73 x 19 millimeter.

Veiledende pris er oppgitt til 4995 kroner, men LifeDrive er allerede annonsert til 4448 kroner på nettbutikken IdeData. Den vil være å finne i hyllene i Norge fra begynnelsen av juni.

Kilde:
PalmOneOppdatert: 20/5-2005 kl. 14.20