Google desktop search

Annonse


Google tetter hull

Google desktop searchSikkerhetshullet gjorde at utenforstående kunne starte JavaScript-rutiner i nettlesere – først og fremst Internet Explorer. Dette kunne skje ved å legge inn kode i nettadressen (URL-en).

Kunne ført til «phishing»

Ved hjelp av denne teknikken kunne svindlere ha endret utseendet på Google-siden, slik at brukerne kunne lures til å oppgi personlig informasjon som kortnummer – en taktikk som er kjent som såkalt «phishing».

Nå sier Google at de har fikset problemet.

– Alle er trygge

– Alle nåværende og framtidige brukere av Google.com er nå trygge, sier Google i en pressemelding.

Googles nye desktop-søkefunksjon ble lansert for en uke siden. Men hullet var kjent fra andre sammenhenger før lanseringen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse