Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny MMS-telefon fra Nokia

Nokia lanserer nå en forbedret utgave av sin 6610-modell. Den nye telefon kommer med enda flere tekniske godbiter enn forgjengeren.

Nokia 6610i
Nokia 6610i er en trebånds telefon (GSM 900/1800/1900) med integrert stereo FM-radio, støtte for polyfoniske ringelyder og innebygd høyttaler. Samtidig er den utstyrt med innebygd CIF-kamera som skal være optimalisert for fargeskjermer på små terminaler (128×128 piksler), skriver Nokia i en pressemelding.

Bedre rustet

Telefonen vil veie 87 gram og den skal visstnok ha en taletid på 3,5 timer og en standbytid opptil 18 dager. Når Nokia 6610i kommer på markedet her i Europa i løpet av andre kvartal 2004 vil den være tilgjengelig i grå, sort og mørk blå.

Med inkluderingen av SyncML og en nettleser for xHTML, samt støtte for OMA Digital Rights Management gjør at denne versjonen av Nokia 6610 er litt bedre rustet for mobilmarkedet anno 2004.

Vi kommer tilbake med test av telefonen så snart den kommer på markedet.

Stikkord: digitalkamera, lydogbilde, Mobil