Annonse


En større, smartere og tøffere PDA

Hvem sa at mindre var bedre? Amerikanerne er jo kjent for å tenke stort, og det er akkurat hva TouchStar gjor med sin nye TouchPC Voyager.

Voyager er nemlig litt større og mer klumpete enn andre PDA-er, men skal til gjengjeld tåle å bli mistet i gulvet, sparket, hamret på, og til og med senket ned i vann. Selv med et slikt industrielt utgangspunkt overraker Voyager med egenskaper som gjør den til en av de sprekeste håndholdte vi har sett.

Imponerende spesifikasjoner

Prosessoren i Voyager er en Intel StrongARM 200 MHz, av samme type som brukes i blant annet Compaq iPAQ, og minnekapasiteten er på imponerende 64 MB RAM (32 MB flash).

Men det som kanskje imponerer enda mer er ekspansjonsmulighetene. Hvis ikke tre seriellporter, irDA, Ethernet port, Compact Flash og plass for PC-kort er nok, har TouchStar et eget modulsystem hvor du kan koble til ytterligere printere, modem, mobiltelefoner, kortlesere og scannere…for ikke å nevne USB dokkestasjoner (cradle) både for bil og skrivebord.

Annonse
Full skjerm

TouchPC Voyager (profil) Ved å sette en full 6″ trykkfølsom VGA fargeskjerm inn i PDA-en, hevder de også å kunne tilby nettsurfing i fullskjerm – altså vise hele siden på en gang, og ikke bare et utsnitt som på andre lommemaskiner.

En alternativ versjon av maskinen kommer med en litt mindre monokrom skjerm, som skal gi maks kontrast og lesbarhet i alle slags lysforhold.

Det vites i skrivende øyeblikk ikke hva TouchPC Voyager vil koste, eller når den eventuelt vil bli tilgjengelig i Europa.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse