Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billigere å ringe til utlandet

Telenor innfører et nytt prissystem for samtaler til utlandet. Den som ringer fra det faste telefonnettet til en annen fasttelefon, betaler mindre. Men det blir dyrere å ringe til mobil i utlandet.

Telenor melder at endringen samlet utgjør en prisreduksjon på 16 prosent for alle utenlandssamtaler.

Tidligere har det vært lik pris, uavhengig om man ringer til mobiltelefon eller fasttelefon i utlandet. Men kostnadene for Telenor har vært noe større på å formidle samtaler til utlandet på mobiltelefon.

Billigere
–Vi vil gi våre kunder en mulighet for enda billigere fasttelefonsamtaler til utlandet. Samtidig ønsker Telenor å ha et prissystem som bedre reflekterer våre faktiske kostnader på utenlandssamtaler. Dette er grunnen til at vi nå innfører et nytt to-prissystem, sier informasjonsdirektør Ole Tom Nomeland i Telenor Privat.

Stikkord: Mobil