Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Strengen direktør i Spray

Øivind Strengen (33) går fra Telenor Mobil til jobben som sjef for Sprays norske portal. Knut Ivar Skeid setter fokus på jobben som adm. dir. i Nettavisen.

Strengen, Øivind - Spray

– Med hans kombinerte bakgrunn fra telekom og media og brede kompetanse innenfor markedsføring og salg kan han tilføre Spray mye. Vi er på vei inn i en fase der den raske veksten skal omsettes i langsiktige kunderelasjoner, strategisk videreutvikling og sunn forretning. Her får Strengen en nøkkelrolle, sier Knut Ivar Skeid om sin etterfølger.

Sprays virksomhet i Norge er nå skilt ut i to separate datterselskaper, Nettavisen og Spray Networks. Hittil har Nettavisen-gründer Knut Ivar Skeid vært daglig leder for begge virksomhetsområder. Nå skal han ha fokus på Nettavisen.

Strengen har de siste fire årene vært reklamesjef, markedssjef og marketingsjef i Telenor Mobil. Han har også sittet i toppledelsen i Telenor Privat. Tidligere jobbet Strengen i Aftenposten. Han er utdannet handelsøkonom MBA .