Arne Joramo

Annonse


ElTele Østfold sprekker

Arne JoramoSammen med Simensen forsvinner også salgs/markedssjef Morten Braarud, IT/driftssjef Morten Jacobsen og økonomisjef Per-Olav Andersen.

Én igjen
Blant de som sitter i toppledelsen er det altså bare sjef for nett-tjenester, Magne Bakke, som bli sittende igjen.

Administrerende direktør Svein Erik Simensen forlater ElTele Østfold til fordel for konkurrenten Telenor Bedrift.

Uenighet?
Simensen ville ikke kommentere om intern uenighet i ElTele Østfold også er noe av grunnen til at han nå går til konkurrenten.

Annonse


– Jeg vil ikke si noe om ElTele Østfold. Det får dere snakke med styret om.

Styreleder Terje Osmundsen i ElTele Østfold har foreløpig ikke vært tilgjengelig for kommentar for ITavisen.

Kunne ikke si nei
– Jeg fikk sjansen hos Telenor bedrift og kunne ikke si nei fordi jeg syntes det hørtes meget interessant ut, sier Simensen til ITavisen og forklarer:

– Telenors la nylig frem sin nye strategi der de sier de skal satse på IP og IP-plattform. Dette er tjenester vi nesten ikke kjenner til i dag, og det er meget interessant for meg.

Interessant fusjon
– En annen grunn er den planlagte fusjonen med Telia. Det gir Telenor en ekstra mulighet i markedet i og med at markedet ikke bare er Norge, men hele Norden, sier Siemensen og fortsetter:

– Dessuten blir det spennende å følge med Telenor til Fornebu i det knallmiljøet som blir der.

Vender hjem igjen
Simensen var først i ElTele Østfold da han begynte i desember i 1997. Før det jobbet han 12 år i Telenor Bedrift og føler på en måte at han vender hjem igjen.

– Jeg synes det er litt trist å forlate ElTele Østfold. Jeg har hatt en tendens til å lage mine egne hjertebarn. Sånn har det blitt med ElTele Østfold også. Men jeg har mange gode kolleger i Telenor også etter å ha jobbet der i mange år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse