Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tele2 vil ikke ta Telia

OSLO: Tele2 er interessert i å ta nye markedsandeler på det norske markedet. Men påtroppende adm. direktør Henrik Ringmar mener at det er bedre måter å gjøre det på enn å kjøpe opp andre aktører.

– Vi må se nærmere på dette og se hva Telia eventuelt kan tilføre oss. Jeg kan for lite om dem, men ser at det er mange parter som er interesserte. Spørsmålet er hva en overtagelse av Telias norske avdeling kan tilføre oss, og det som bestemmer til slutt er prisen. Vi har ingen planer i dag om en overtakelse, men det er en beslutning som eventuelt vil bli tatt i vårt morselskap, sier Ringmar.

Øker markedsandeler
– Det er interessant å se hva som skjer på markedet. Vi fokuserer på å øke våre markedsandeler. Og vi tror det er lettere å gjøre med organisk vekst, enn å kjøpe opp andre aktører, sier Ringmar.

Tele 2 oppgir at antallet telefonikunder økte med 75 prosent etter 30. juni og at antall kunder på Internett økte med 240 prosent i fjor.

Tele2 hadde 131.000 telefonikunder 1. januar 1999. De hadde vel 63.000 Internettkunder.

Telia Norge har 140.000 privatkunder og 15.000 bedriftskunder på fast telefoni. I tillegg har selskapet 50.000 private og 5.000 bedriftskunder på internett.

Stikkord: Mobil