Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Forfølger datatelefoni-suksess

TRONDHEIM: Arrangørene av årets datatelefoni-seminar har allerede planene klar for hvordan callsentre og IP-telefoni kan presentres på en enda mer spennende måte. Neste år deltar datatelefoni-eksperten Jeff Pulver.

– 110 deltakere på Dataforeningens seminar om datatelefoni, mot fjorårets 70, vitner om økende interesse for callsentre og IP-telefoni hos norske telebrukere, sier primus motor Olav Skundberg i DnD Trøndelag til internettavisen Telecom.

En rekke norske firmaer vurderer nå å gå til anskaffelse av callsenter-løsninger, kom det fram på seminaret, som er det fjerde i rekken.

Pulver-isert
Den internasjonale IP-guruen Jeff Pulver, mannen bak voice-on-the-net konferansene, står øverst på ønskelisten over neste års foredragsholdere. Invitasjon til å delta i en videokonferanse er allerede sendt.

Mobildata
Datatelefoni kan være så mangt. Neste år vil det være behov for flere parallelle sesjoner, med mobildata, teknologi og anvendelsesområder som utfyllende supplement til callsentre og IP-telefoni, sier Skundberg.

Stikkord: Mobil