BambiDisney

Annonse


Bambi-kaos i Silicon Valley

BambiDisneyNettadresser med skråstrek og punktum er kompliserte for de fleste. Oppstartsfirmaet Centraal har derfor fått mye publisitet for sitt prisverdige initiativ til å forenkle adressene.

I et intervju med nyhetsbyrået Reuters, brukte Centraal Bambi-siden hos Disney som eksempel. Det burde de ikke ha gjort!

Snarvei til pupper og pisker
Etter at Reuters skrev om snarveien til Bambi, har både barn og voksne prøvd den forenklede nettadressen, uten først å laste den spesielle programvaren fra Centraal.

Snarveien har ledet mange på ville veier. I stedet for Bambis rådyrøyne, titter pupper, pisker og lenker fram fra nettsiden bambi.com og andre pornosider med Bambi-adresse.

Annonse


Forskjellen på rådyr og pussy
Under slagordet «No more www.dots/slashes/more slashes» har Centraal har undertegnet avtaler med Walt Disney, Federal Express, Volkswagen, Amazon.com og 150 andre kunder om å bruke de forenklede nettadressene.

Nå har Silicon Valley-firmaet sluttet å bruke Bambi som eksempel, og rødmende talsmenn for Centraal har lært seg forskjellen på rådyr, pussy og beaver.

Annonse