Annonse


Fransk ADSL-åpning

Som noen av de første i verden kan franske surfere nå koble seg opp til Internett via ADSL. Dette er en teknikk som utnytter den vanlige kobberkabelen, men som gir brukerne hastigheter de hittil bare har kunnet drømme om. I praksis snakker vi om hastigheter på rundt 1,5 megabit/s inn til brukeren.

Prøves ut
Tilbudet omfatter i første rekke en håndfull kommuner hvor til sammen 300 næringsdrivende og 200 private husholdninger tilbys ADSL. Abonnementsavgiften er satt til 279 franske franc per måned – tilsvarende 343 norske kroner.

Før sommeren
I Norge har Telenor sagt at selskapet vil tilby ADSL en gang i 1998, uten å antyde når. I følge ukeavisen Telecom Revy vil konkurransen ventelig tvinge Telenor til å gjøre dette på denne side av sommerferien.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse