Annonse


Hermansen må betale 490 mill.

I tillegg til 490 millioner kroner, må Telenor-konsernet selvsagt betale for nye lokaler, samt ny infrastruktur på Fornebu.

Hemmelig tomtepris
I følge Aftenposten har beløpet for tomteprisen vært hemmelig. Planleggingsdepartementet, som også styrer IT-Norge, har i lang tid kranglet om tomteprisen med Telenor.

490 millioner kroner er i følge Aftenposten langt over det Telenor og Statsbygg i utgangspunktet hadde signert kontrakt på.

Rugaas grep inn
18. juni grep IT-minister Bendik Rugaas å krevde mer penger for den 200 mål store tomten. Nå pågår det hissige forhandlinger mellom Telenor og Planleggingsdepartementet om den ømtålige og til nå hemmeligholdte saken.

Annonse


Utsatt arkitektkonkurranse
Dermed må tidligere kulturminister Åse Kleveland, nå med i Telenors utbyggingsteam, vente med å lyse ut en arkitektkonkurranse for Telenors nye hovedkvarter.

Klart om to uker?

I løpet av 14 dager vil det være klart om Telenor velger Fornebu eller ikke, melder Aftenposten. Dersom tomteprisen blir for høy kan dette føre til at konsernet må finne et annet sted i Osloregionen til sitt nye hovedkvarter

Annonse