Trond Hegglund

Annonse


Roan bygde opp BBS

Trond Hegglund25-åringen har siden driftsstart vært daglig leder i firmaet som i følge Foretaksregistret i Brønnøysund har drevet med «Elektronisk oppslagstavle, kjøp og salg av datautstyr, samt import og eksport av samme og konsulentvirksomhet innenfor de samme områder».

40 bedriftskunder
I de siste årene har Big Blue Systems gått over til å bli en nærmest ren internettleverandør. Da selskapet ble robbet for datamaskiner 3. oktober i fjor, hadde de vel 40 forskjellige bedriftskunder på kundelista.

Problemer etter innbruddet
Etter det Dagens Telecom kjenner til hadde flere av disse problemer i ukesvis etter at internettaksessen «lå nede» etter datainnbruddet i Hausmannsgate i Oslo.

Med i OS/2 Brukerforum
Fabian Roan er dessuten svært aktiv i OS/2 Brukerforum Norge:

Annonse


«Det var eier av Big Blue BBS – Fabian Roan – som i sin tid startet OS/2 Brukerforum Norge og det er derfor naturlig at vi har et nært forhold til denne BBS’en. På Big Blue BBS finnes Skandinavias – og trolig også Europas – største og best vedlikeholdte OS/2-programarkiv», står det å lese på brukerforumets internettsider.

Nye avsløringer
Dagens Telecom vil klokken 14.00 fredag legge ut nye avsløringer på nettet om det som kan være årets største datakrimsak.