Trond Hegglund

Annonse


Roan bygde opp BBS

Trond Hegglund25-åringen har siden driftsstart vært daglig leder i firmaet som i følge Foretaksregistret i Brønnøysund har drevet med «Elektronisk oppslagstavle, kjøp og salg av datautstyr, samt import og eksport av samme og konsulentvirksomhet innenfor de samme områder».

40 bedriftskunder
I de siste årene har Big Blue Systems gått over til å bli en nærmest ren internettleverandør. Da selskapet ble robbet for datamaskiner 3. oktober i fjor, hadde de vel 40 forskjellige bedriftskunder på kundelista.

Problemer etter innbruddet
Etter det Dagens Telecom kjenner til hadde flere av disse problemer i ukesvis etter at internettaksessen «lå nede» etter datainnbruddet i Hausmannsgate i Oslo.

Med i OS/2 Brukerforum
Fabian Roan er dessuten svært aktiv i OS/2 Brukerforum Norge:

Annonse


«Det var eier av Big Blue BBS – Fabian Roan – som i sin tid startet OS/2 Brukerforum Norge og det er derfor naturlig at vi har et nært forhold til denne BBS’en. På Big Blue BBS finnes Skandinavias – og trolig også Europas – største og best vedlikeholdte OS/2-programarkiv», står det å lese på brukerforumets internettsider.

Nye avsløringer
Dagens Telecom vil klokken 14.00 fredag legge ut nye avsløringer på nettet om det som kan være årets største datakrimsak.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse