Arkiv

Annonse


WP med Communicator

ArkivMed versjon 8.0 har Corel-programmererne fått skikkelig dreis på samlepakken de overtok fra Novell:

– Jeg regner med å vise en sterk beta her i Norge i slutten av mai. Programmene er bedre integrert og kjører mye raskere, sier Corels kommunikasjonssjef for Norden, dansken Lars Nielsen, til Dagens Telecom.

WordPerfect 8.0
Corel Office WordPerfect Suite 8 består av tekstbehandleren WordPerfect, regnearket Quattro Pro, presentasjonsprogrammet Presentations, grafikkverktøy, ferdigtegninger, samt verktøy for nettpublisering og SGML. Alt er forbedret og den nye hjelpefunksjonen PerfectExpert er et hakk bedre enn assistentene i Microsoft Office 97.

CorelCentral
Den mest iøynefallende forbedringen er det personlige administrasjonsprogrammet CorelCentral med gruppevarefunksjonalitet.

– CorelCentral blir nå fullstendig integrert med Netscape Communicator, etter at vi fikk kildekoden for en drøy måned siden, forteller Nielsen.

Likner Outlook og Notes
CorelCentral blir et naturlig sentrum, akkurat som Outlook 97 holder styr på dokumenter, post og kontaktpersoner i Microsoft Office 97.

Communicator tar seg av kommunikasjonen med kolleger i arbeidsgrupper, og likner Lotus SmartSuite i kombinasjon med Notes.

Lanseres i juni
Corel Office WordPerfect Suite 8 for Windows 95/NT lanseres i juni, omtrent samtidig med den sterkt forsinkede norske oversettelsen av versjon 7.0.

CorelCentral kommer i juli og proffversjonen Corel Office Professional (med databasen Paradox, nettverktøyet Web.SiteBuilder og prosjektstyreren TimeLine) i august.

Annonse


Annonse