Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SuperOffice til børsen

OSLO: SuperOffice vil søke om børsnotering umiddelbart etter en nært forestående offentlig emisjon. Meglerhuset Alfred Berg som skal gjennomføre emisjonen, har satt kursen til 30 kroner per aksje.

Emisjonskursen på 30 kroner er to kroner under siste dagers markedspris på SuperOffice-aksjene.

OppkjøpSuperOffice foretok en rettet emisjon på 20 millioner kroner rett før jul. Bakgrunnen var å hente kapital til oppkjøp av et eller flere amerikanske selskaper, melder Finansavisen.

– Et av kjøpsprosjektene har skilt seg ut og vil innebære nye konsepter samt nyheter for SuperOffice. Resultatene vil bli offentliggjort på en pressekonferanse den sjette mars, sier adm. direktør Gisle Jentoft i SuperOffice.

Internasjonal satsingSuperOffice økte i fjor omsetningen til 38 millioner kroner, men blant annet på grunn av en nær dobling av staben og utstrakt bruk av konsulenter ble resultatet negativt.

Jentoft mener allikevel at selskapets verdi på bortimot 300 millioner er riktig, spesielt fordi SuperOffice har et internasjonalt potensiale med flere datterselskaper i Europa og USA.

Dagens Telecom meldte i januar at SuperOffices grunnlegger Une Amundsen satser på at selskapet skal bli norges største programvaresuksess innen fem år.