Instagram snur opp ned på bildestrømmen til brukerne.
Instagram snur opp ned på bildestrømmen til brukerne.

Annonse


Nå har Instagram gjort dette

I mars annonserte Instagram at de snart vil endre bildestrømmen i appene.

Det «beste» førstTidligere har bildene blitt sortert kronologisk etter når de er blitt publisert, men nå har de byttet til en algoritmebasert løsning som tilpasser bildestrømmen til hver enkelt bruker.

Det vil si at de bildene Instagram tror du helst vil se ligger øverst i appen. Basert på ferske anmeldelser av appen i Apple App Store er ikke brukerne helt fornøyde med denne endringen.

Brukerne av iPhone-appen virker ikke å være særlig begeistret for endringen.
Brukerne av iPhone-appen virker ikke å være særlig begeistret for endringen.

For en drøy måned siden gjorde Instagram også en annen omstridt endring da de introduserte en ny logo. Hvis du ikke liker den nye logoen og har iPhone kan du endre tilbake til den gamle.

Annonse


Mener brukerne går glipp av 70 prosent
Da Instagram først annonserte endringen, skrev de at bildestrømmen blir tilpasset etter forholdet du har med brukeren som legger ut et bilde eller når det legges ut:

«Hvis ditt favorittband deler en video fra gårdagens konsert, står den klar og venter på deg til du våkner opp, uansett hvor mange kontoer du følger og hvilken tidssone du befinner deg i. Og når bestevennen din legger ut et bilde av en ny hundevalp, kommer du ikke til å gå glipp av det», skrev Instagram i et blogginnlegg.

Hva syns du om Instagrams valg?

 

Kilde:
TechCrunch

Annonse