meta ai vpn
Meta har lansert sin nye AI på tvers av nesten alle produktene sine, men ikke i Norge: ønsker du tilgang må du koble en VPN til USA.

Annonse


Kun mulig med VPN

Meta har annonsert Llama 3, selskapts mest avanserte LLM, men i Norge er det ikke bare-bare å få tilgang.

Artikkelen inneholder annonselenker

Fra Grok til Google og Meta – AI er overalt med VPN

“Llama 3 er vår mest avanserte modell til dags dato, i stand til komplekse resonnementer, følge instruksjoner, visualisere ideer og løse nyanserte problemer,” skryter selskapet, men i Norge? Nei, her er ikke tjenesten tilgjengelig enda, ikke uten en VPN mot USA.Dette overrasker ikke fordi Google har gjort det samme – med et virtuelt privat nettverk kan du også “lure” til deg Grok og Meta sin gratis AI-tjeneste for å lage bilder har vi også omtalt tidligere.

Det store nye er at Meta ikke bare har rullet ut sin oppgraderte AI, men også på tvers av en rekke produkter:

“Meta AI er også tilgjengelig i søk på Facebook, Instagram, WhatsApp og Messenger. Du kan få tilgang til sanntidsinformasjon fra hele nettet uten å måtte hoppe mellom apper. La oss si at du planlegger en skitur i Messenger-gruppechatten. Ved å bruke søk i Messenger kan du be Meta AI om å finne flyreiser til Colorado fra New York og finne ut hvilke helger som er minst overfylt – alt uten å forlate Messenger-appen.

Annonse


Også i Facebook-nyhetsstrømmen kan du bruke Meta AI med VPN:

“Du kan også få tilgang til Meta AI når du blar gjennom Facebook-strømmen din. Kom over et innlegg du er interessert i? Du kan spørre Meta AI om mer informasjon rett fra innlegget. Så hvis du ser et bilde av nordlyset på Island, kan du spørre Meta AI hvilken tid på året som er best å sjekke ut nordlyset.”

Meta har integrert AI-en sin også i Messenger.

Dette er meldingen som møter deg om du bruker norsk IP når du besøker ai.meta.com:

Dette skjer med en gang du logger deg på med en VPN mot USA:

Du kan få hjelp til jobb-intervju, uten å logge på Facebook-kontoen din:

Ønsker du å generere bilder, må du logge på:

Annonse