tesla model 3 2023
Teslaer får en rekke større oppdateringer i vår-oppdateringen. Bilde: ITavisen

Annonse


Nå får Teslaen din dette

Tesla har på X avslørt den store vår-lanseringen som kommer.

Nytt grensesnitt og økt regenerativ bremsing

Det er de aller største og viktigste oppdateringene som i pakken som avsløres, inkludert et nytt grensesnitt som viser bilen i 3D med mulighet for å snu den rundt for å operere bilen – dette er det samme som Cybertruck allerede har, og som vi nettopp testet. “Store avspillingskontroller og rask tilgang til Recents, Favorites & Up Next i mediespilleren. Utvidbare Autopilot-kjøringsvisualiseringer, med et mindre kart øverst til høyre for turveiledning,” nevnes også. Merk at denne forbedringen kun gjelder Model 3/Y med AMD-brikke.

Også var det “Auto Shift” som lanseres i beta til Model S og X 2021 og nyere: “Auto Shift kan nå også skifte mellom Kjør (D) og Revers (R) basert på omgivelsene dine, i tillegg til å skifte ut av Park (P).” Du aktiverer innstillingen fra Kjøretøyinnstillinger > Pedaler og styring > Autoshift (beta).

Andre forbedringer inkluderer økt regenerativ bremsing på motorvei:

  • Audible tilgjengelig som native media-app
  • Du kan nå synkronisere din Spotify-kø på tvers av kjøretøy og enheter og justere avspillingshastighet
  • Håndfritt bagasjerom (Model S/X 2021 og nyere, oppgradert Model 3: stå stille bak bagasjerommet med telefonnøkkelen, og bagasjerommet åpnes av seg selv. Kjøretøyinnstillinger > Låser > Håndfri bagasjerom
  • Utvalgte land: Forhåndsvis et kort klipp av Sentry Mode-opptak på telefonen din hvis alarmen utløses ved å trykke og holde inne på varslingen
  • Økt regenerativ bremsing på motorvei (modell S/X 2021 og nyere). Ved høye hastigheter tillater kjøretøyet nå mer regenerativ bremsing, noe som betyr at mer energi kan gå tilbake til batteriet
  • Passasjerer bak kan nå se aktuelle reisedetaljer, tid og temperatur øverst på berøringsskjermen bak

Annonse