windows 11 linked devices
Microsoft samler endelig Windows-enheter i en ny liste i Windows 11-innstillingene i en beta-testversjon, men dessverre kan man ikke endre noe der: man sendes fremdeles til webben.

Annonse


Nærmer seg, men vi håper Microsoft går lenger

Endelig skal Microsoft bringe en enhets-oversikt til Windows sine innstillinger, men det er fremdeles en stor ulempe.

Fra før av er det avslørt at Microsoft tester app-reklame i startmenyen.

Koblede enheter

“Linked devices” er navnet på den nye innstillingssiden: “finn, reparer og administrer enheter som er logget inn på Microsoft-kontoen.” “Vi introduserer en ny side med koblede enheter under Innstillinger > Kontoer som lar deg administrere PC-er og Xbox-konsoller du er logget på med Microsoft-kontoen din. Denne innstillingssiden vises bare på Home- og Pro-utgavene av Windows 11 og hvis du er logget på Windows med Microsoft-kontoen din,” forklares det.

Dette er vel og bra, men ingen av funksjonene for administrering, inkludert garanti, støtte og BitLocker-informasjon hentes opp i det samme grensesnittet, men starter i stedet standard-nettleseren og sender brukeren til account.microsoft.com. Tanken er altså god, men vi håper de slutter med å sende brukeren til webben der faren for at man må logge på atter en gang, er overhengende.

Annonse