oneplus google cloud next
"AI Eraser" for bilder lanseres allerede denne måneden, mens Google Gemini chatbotten må OnePlus-eiere vente litt lenger på.

Annonse


“Vil endre måten man bruker mobilen”

Google lanserer AI-en sin Gemini på OnePlus og Oppo-mobiler.

“Brukerne entusiastiske”

Dato er ikke kjent. Lanseringen skal skje senere i år, men OnePlus skal lansere AI-funksjoner allerede i april. En av funksjonene som kommer er “AI Eraser” som drives av OnePlus og Oppo sin “AndesGPT LLM:

“AI Eraser gjør det mulig for brukere å velge og fjerne ønsket objekt i bilder direkte i fotogalleriet. Etter at brukeren har markert en brist i bildene analyserer AI-en det valgte området og generer automatisk en ny bakgrunn som smelter sammen med resten av miljøet. AI Eraser er allerede lansert i en beta-versjon for et knippe brukere som bruker funksjonen i snitt 15 ganger om dagen.”

Disse får “AI Eraser” denne måneden

Begge merkevarer får dessuten Google sin AI-modeller. “Det kommer til å forandre hvordan man bruker enhetene,” heter det i pressemeldingen. Interessant, men vi vet ikke mer enda. OnePlus nevner også “den perfekte” blandingen maskinvare, OS og økosystem “for å utvikle AI.” Videre forklares det hvordan Google skal integrere AI fra skyen for å levere nyheter med lyd og generering av innhold for nettsamfunn.

Annonse


Alle detaljene om de nye funksjonene avsløres senere i år. “AI Eraser” lanseres i april til OnePlus 12,
OnePlus 12R, OnePlus 11, OnePlus Open og OnePlus Nord CE 4.

Annonse