xbox game pass
Xbox Game Pass får i løpet av året et giga-påfyll med stor-spill og nye spill fra Activision/Blizzard blir å finne fra første dag.

Annonse


Dette blir litt av en spill-fest

Diablo 4 kommer til Xbox Game Pass 28. mars som det første spillet etter at Microsofts giga-kjøp av Activision/Blizzard gikk i boks.

Call of Duty, World of Warcraft, Overwatch og Diablo vil gjøre Xbox Game Pass langt gjevere

Microsoft starter veldig forsiktig, og det var i oktober håp om at Activision/Blizzards spill ville bli å finne i Microsofts Game Pass-katalog allerede den gang, men det tar altså noe lenger tid. Og selv om Xbox-sjef Phil Spencer ikke har noen dato for oss, er dette veldig godt nytt. For i et intervju med Game File bekrefter det sjefen alle håper på:

“Vår hensikt er at hele porteføljen av spill fra ZeniMax, Activision Blizzard og XGS—Xbox Game Studios—vil være på Game Pass fra første dag.” At det tar tid er ikke bare grunnet papir-arbeid, men fordi de ønsker at spillene skal fungere sømløst på PC, Xbox og i skyen fra første dag.

Det blir bare spekulasjoner fra vår side, men det kan jo tenkes at i det minste Call of Duty-spill blir å finne på tjenesten i oktober da det er ventet det nye spillet i stor-serien lanseres. Nyheten kommer samtidig som at Spencer for få dager siden uttalte at Xbox-spill man eier vil kunne strømmes i år.

De har ikke lenger et valg

Annonse