starfield
Starfield får en test-oppdatering om ikke så lenge med DLSS og "Frame Generation" for Nvidia-skjermkort. Mod-støtte lanseres neste år. Det er håpet for å kunne løfte spillerbasen.

Annonse


OPPDATERT: Prøv “Starfield” med DLSS

Endelig har Bethesda annonsert den store oppdateringen til Starfield, i det minste for gamere med Nvidia-skjermkort.

Først publisert 2. november.

Oppdatert, 8. november, 20:53:

Bethesda har lansert en 2,5 GB stor beta-oppdatering til spillet som blant annet bringer med seg DLSS.

Annonse


Offisiell DLSS endelig på vei

Studioet har nemlig avslørt at de som bruker Steam får Nvidia DLSS med “Frame Generation,” skjerm- og HDR-innstillinger i en beta-oppdatering neste uke. Dette er altså en test-oppdatering, så de som ønsker å teste må aktivere beta-oppdateringen i spillets Steam-innstillinger. Også FSR 3-støtte er på vei “i en kommende oppdatering.”

“Vi vil gjerne ha tilbakemelding før den publiseres for alle PC- og Xbox-spillere etter testingen,” heter det fra studioet.

Under 40 000 spillere i døgnet etter stor-lanseringen

Starfield fikk kritikk av Nvidia-eiere da Microsoft-studioet kun lanserte med AMD FSR. “Moddere” la til DLSS-støtte, men det ventes at Bethesda sin offisielle implementering vil løfte ytelsen flere hakk, spesielt med “Frame Generation-“trikset.

Oppdateringen kommer ikke et sekund for tidlig da spillet har mistet mange spillere etter lanseringen i september. Det er nok vanlig for enspiller-spill å tape spillere etter lanseringen, men Starfield er ikke helt som andre spill da det er veldig stort og håpet til Bethesda må jo ha vært “replayability” som med Skyrim? Mod-støtte kommer uansett ikke før neste år, så da får vi se om spillet kan hente seg tilbake, eller om det fortsetter å falle.

Fra en topp på 330 000 spillere i september, er antallet snittspillere i døgnet nesten 34 000.

Annonse