star wars jedi survivor
Respawn er i innledende samtaler for å starte arbeidet med det tredje Jedi-spillet.

Annonse


Bekrefter det tredje spillet

Skuespiller Cameron Monaghan har bekreftet at spill nummer tre i Jedi-serien fra Respawn er på vei.

“En stor oppgave”

Survivor ble lansert i vår i år og vi likte spillet meget godt selv om spillet på PC fremdeles ikke har den beste ytelsen. Samtidig har som vi har fått vite at regissør Stig Asmussen har forlatt EA og Respawn, avslører Monaghan at han igjen tar på seg rollen som Jedi:

“Vi jobber med en tredje spill vi er midt i prosessen akkurat nå. Det er en stor oppgave, og det har vært noen samtaler så langt, men forhåpentligvis når alt er sagt og gjort, kan vi gå inn og skape noe veldig kult.”

Regissøren har forlatt Respawn

Uttalelsen fra Monaghan kom under “Ocala Comic Con” i Florida, og det rett før Asmussen avslørte han ikke lenger jobber med Respawn etter nesten ti år hos studioet. Asmussen har tidligere jobbet med God of War til Playstation. Regissøren har tidligere utrykket ønske om å lage et spill nummer tre i serien, men av ukjente årsaker skjer ikke det.

EA uttaler samtidig at sjefs-veteraner i Respawn-teamet vil fortsette å jobbe med Star Wars Jedi: Survivor, forhåpentligvis for blant å forbedre ytelse. Det første spillet i den nye Jedi-serien kom i november 2019, så en lansering om fire år gir mening, altså i 2027.

Annonse