Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Cyberpunk 2077 sin første og eneste DLC, Phantom Liberty, lansere tirsdag 26. september.

Annonse


Advarer PC-spillere

Den eneste DLC-en (grunnet overgang til Unreal Engine 5) til Cyberpunk 2077, “Phantom Liberty”, lanseres 26. september.

Vil bruke 90 prosent av CPU-ens totale kraft

Spillet er fullstappet av forbedringer og enda bedre grafikk takket være “ekte” ray tracing (“path tracing”) og DLSS 3.5-støtte. Dette er med andre ord det nye spill-testverktøyet av rang, men det vil koste. For nå advarer CDPR om at spillere må ha adekvat kjøling da oppdateringen (mye vil nemlig også komme Cyberpunk 2077 til gode) vil stresse CPU-er ekstra mye.

“Undersøk forholdene til kjølesystemene dine,” anbefaler CDPR-programmerer Filip Pierściński og legger til at det kan være smart å kjøre testverktøy som “Cinebench” for å være sikker på at maskinen er stabil nok til grafikk-monsteret.

Pierściński mener nemlig at CPU-er med åtte kjerner kan ende opp med å bruke 90 prosent av all total-kraften til en moderne CPU. Utvikleren forsikrer en spiller om at spillet automatisk vil dra nytte av HT (Intel “Hyper-threading”)/SMT (“Simultaneous multithreading”) og alle tråder (opp til 16), uten at man vil trenge å modifisere spillet.