iPhone 15 Pro
Det gjenstår å se om de dyreste iPhone 15-modellene gjør det bra, men vi tipper mange med eldre modeller ønsker seg en iPhone 15 for USB C alene. Det er også ryktet en avrundet bakdel.

Annonse


Derfor tror han Apple mislykkes

Analytiker Jeff Pu som nettopp hadde noen spådommer rundt iPhone 16, mener at Apple ikke tror på et like godt iPhone-salg i år som tidligere.

iPhone 14 selger best – tror på iPhone 15-produksjonskutt

Vi har tidligere skrevet om at iPhone Pro-populariteten ser ut til å være nedadgående grunnet en tøffere økonomisk realitet globalt – for første gang på lange er det faktisk en ikke-Pro-modell som er mestselgende. Som du sikkert husker har vi også tidligere skrevet om at Apple og LG skal ha hatt problemer med å produsere de nye 15 Pro og 15 Pro Max-panelene grunnet tynnere rammer, et problem som visstnok var løst allerede da vi meldte om det.

Men Pu mener at det er flere problemer som skaper hodebry for Apple, inkludert Sonys kamera-sensor (det har i måneder vært ryktet forbedret optisk zoom på 15 Pro Max-modellen,) titan-rammen og igjen det nye panelet med tynnere rammer. Om det er panelet eller rammene som igjen er problemet, det er ikke kjent i skrivende stund.

USB C kan få mange med eldre modeller til å ta spranget

I tillegg til alt dette ventes de nye Pro-modellene å bli minst 600 kroner dyrere (Pu nevner kun at iPhone 15 Pro Max blir dyrere), og for de som er over snittet glad i mobil-teknologi ser det dessverre ut til at de nye modellene kun får 6GB RAM. De nye mobilene skal visstnok avsløres 12. september.

Hva tror du? Selger Apple hauger med nye iPhones som vanlig, eller kanskje ekstra mange grunnet USB C, eller blir det heller lunkent i år?

Annonse