playstation 5
Insider-Gaming mener Sony lanserer Playstation 5 Pro november 2024.

Annonse


Skal ha avslørt når Sony lanserer Playstation 5 Pro

Sonys kjappere Playstation 5, Pro-versjonen, har kodenavn “Project Trinity.”

Lanseres før julen neste år

Per Insider-Gaming som i et par år har avslørt Sonys planer for konsoll-serien sin, samt tilbehør, avslører nå at Sonys plan er å lansere PS5 Pro i november 2024. Utvikler-studioer får visstnok tilgang til den kjappere konsollen innen sent i november 2023. Dette er såpass spesifikt at det høres ut som en legitim lekkasje. En morsom tanke, og dette er ren spekulasjon, er at Sony har en eksklusiv avtale med Rockstar om å lansere Pro-modellen samtidig med GTA 6.

Det er lite informasjon om det tekniske, utover at konsollen får 18 000 MT/s RAM (millioner data-transaksjoner i sekundet) og 30 arbeidsgruppe CPU-er. Hva betyr dette i forhold til ytelse? Det er vi ikke sikre på, men målet er å levere flere FPS og en mer stabil FPS med 4K-oppløsning. Det skal også være lagt til rette for en 8K-ytelsesmodus for de få som har en 8K TV. Kjappere ray tracing er naturligvis også på plass.

Ikke at det overrasker, men etter PS5 Pro er det tid for Playstation 6 – kanskje fire, fem år etter PS5 Pro? Altså kanskje en lansering i 2028 eller 2029?

Microsoft mener “Playstation 5 Slim” lanseres i år

Annonse