playstation 5 slim
Det er Playstation 5 Pro-ryktene har gått på. Nå gir det mening at den lanseres neste år og at Slim kommer før julaften i år.

Annonse


Microsoft mener “Playstation 5 Slim” lanseres i år

Microsoft mener å vite at Sony skal lansere Playstation 5 Slim i år.

Playstation 5 Slim kan komme før julen til 5000 kroner i Norge

Vi har en rekke ganger skrevet om at det er muligheter for at en oppgradert Playstation lanseres i år, men da var det altså snakket om Playstation 5 Pro, ikke Slim. Ikke vet vi, men det gjør tydeligvis Microsoft som i dokumenter publisert i forbindelse med FTC-rettsaken avslører at selskapet mener Sony skal lansere en “rimeligere Digital Edition for 399,99 dollar og det forventes at de skal lansere en Playstation 5 Slim senere i år med den samme nedjusterte prisen.”

Insider Gaming har tidligere uttalt Sony skal lansere en ny Playstation 5 i år: “

“Den store kunde-nyheten, og dette er litt overraskende; konsollen kan leveres med en ekstern blu ray-spiller som kobles til konsollen via en ekstra USB C-port på baksiden. Visstnok skal den kunne kobles til uten at konsollen vil se rar ut av den grunn.

Avisen mener at konsollen også skal selges uten disk-drevet, noe som gir mening da samme lekker avslører at disk-drevet også skal selges separat – betyr dette at Sony har planer om å droppe disk-modellen helt? Disk-formater er på vei til å dø helt ut, men det er klart at for enkelte brukere vil det ofte være nyttig.”

Annonse


Playstation 5 Pro kan lanseres sent 2024

Hva blir prisen i Norge med disse vekslingskursene?

Playstation 5 koster omtrent 6000 kroner i Norge etter et par år med overprisede maskiner grunnet produksjons-utfordringer. Hva prisen blir i Norge vet vi naturligvis ikke, men hva med at vi gjetter 5000 kroner? Hva tror du?

Vi lurer på hva som skjuler seg bak den sladdede teksten.

Annonse