nkom easee
Nkom varsler at det ikke bare er Easee-ladebokser som skal undersøkes.

Annonse


Varsler Easee-rapport i mai – nå skal flere ladere undersøkes

Norske Nasjonal kommunikasjonsmyndighet sier de skal ha rapporten om ladeboksene fra Easee klar i mai. Det blir kjent etter at ladeboksene til det norske selskapet fikk salgsforbud av et lignende organ i Sverige i mars.

Rapport trolig klar neste måned

—Vi har i samme forbindelse også bedt om eventuell annen dokumentasjon som er relevant for saken fra Easee. Det er omfattende saksdokumenter, og det vil ta noe tid å gå gjennom alt, men vi håper å kunne ha gjort oss opp en vurdering i løpet av mai, sier John-Eivind Velure som er avdelingsdirektør i Nkom.

Per pressemeldingen heter det at “Nkom understreker at det imidlertid kan ta noe lengre tid avhengig av hva som avdekkes i gjennomgangen av saken.”

Les mer om Easee-saken

Varsler at flere ladebokser skal undersøkes

Nkom varsler de også undersøker fem, seks andre ladebokse. Det er ikke kjent hvilke som skal testes på det nåværende tidspunkt, men de skal velges basert på gitte kriterier:

— Hvilke ladebokser vi velger å undersøke vil basere seg på markedsandel og eventuelle innrapporterte hendelser. På grunn av omfang og kompleksitet kan selve saksutredningen tidligst være ferdig i august, med etterfølgende saksbehandling av de enkelte sakene, sier Velure.

Annonse