nyeplaystationplus
PS Plus deles opp i tre modeller der den billigste tilbyr det samme som i dag og med samme pris, mens Extra- og Premium-pakkene inneholder hundrevis av spill man kan laste ned og strømme.

Annonse


Dette er nye Playstation Plus og her er prisene

Endelig har Sony bekreftet sin nye tjeneste som er delt opp i tre ulike modeller etter en lekkasje forrige uke.

Playstation Now-merkevaren fases ut

PS Plus Essentials gir kunden det samme tilbudet som dagens PS Plus gir, altså med flerspiller, gratis spill hver måned og spill-rabatter. Prisen forblir uendret.

Sony melder at “Playstation Now-kunder migreres over til Playstation Plus Premium uten noen økning i kostnadene ved lansering”.

Dette er spillene som allerede er avslørt

Extra-pakken er mye større da man i tillegg til det nevnt over får tilgang til 400 spill til PS4 og PS5.

Annonse


Spillene inkluderer Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 og Returnal for å nevne noen. Prisen er 13,99 euro i måneden.

Også var det Premium som har alt det Extra tilbyr, men i tillegg opp til 340 spill inkludert PS3-spill som an spilles via skyen. Også PS, PS2 og PSP-spill vil kunne strømmes og lastes ned. I tillegg til at man vil kunne spill-strømme PS4-spill i marked der Playstation Now allerede er tilgjengelig. Pris: 16,99 euro i måneden.

Sony starter utrullingen i sommer

Det det kommer til lanseringen starter Sony å rulle ut i juni. Først til Asia, deretter Nord-Amerika, Europa og resten av verden. Sony håper å være ferdige med utrullingen på slutten av første del av 2022, altså en gang i løpet av sommeren/sensommeren.

Sony vil kunngjøre flere spill til tjenesten ved en senere anledning da de allerede har uttalt at hver eneste av de store utgiverne vil tilby spill for nedlasting i PS Plus-pakkene. Om det også inkluderer Microsoft-eide Activision Blizzard og Zenimax (som blant annet inkluderer Bethesda), er usikkert.

Annonse