applehemmeligoppdrag
Dan Riccio var tidligere "SVP of hardware engineering" - nå har han fått et hemmelig oppdrag.

Annonse


Denne Apple-toppsjefen har fått et hemmelig oppdrag

John Ternus er nå Apples topp maskinvare-utvikler.

Riccio har vært hos Apple i 23 år

Dan Riccio, som har vært hos Apple siden 1998), har fått et hemmelig oppdrag fra Apple – kanskje Apple Car (John Giannandrea er sjef for Apple Car-prosjektet, og ble hanket inn av Apple i 2018 – ikke umulig er Riccio den nye maskinvaresjefen for Apple-bilen de visstnok skal produsere i samarbeid med Hyundai), kanskje Apple Glass? Hvem vet, men han er i hvert fall i en rolle det ikke avsløres noe om, utover at han rapporterer direkte til Apples toppsjef Tim Cook.

Ternus var tidligere VP i samme avdeling, og har siden 2013 hatt denne stillingen. Hans siste oppdrag var å lede masinvaredesignteamet bak iPhone 12 og iPhone 12 Pro. I tillegg har han jobbet med Apples første Silicon, M1.

John Ternus er er sjefen for Apples maskinvareutvikling.

Dette sier Riccio

Som vanlig er uttalelsene fra Apples toppfolk kjedelige, en tradisjon Riccio fortsetter:

Annonse


“Jeg ser frem til å gjøre det jeg liker mest; å fokusere all min tid og energy hos Apple til å skape noe nytt og fantastisk som jeg umulig kan være mer entusiastisk over”.

Det kan tyde på at Apple med dette har bestemt seg for hvilket produkt, eller produkter, de har planer om å sett ut i livet, og det er noe vi ikke har sett fra Apple tidligere. Det er da noe.

Kilde:
Apple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse