Cyberpunk 2077 har FPS-kontroll – mottar oppdatering lanseringsdagen

cyberpunk2077fps
Cyberpunk 2077 vil som mange andre spill la spilleren velge mellom høyere eller lavere FPS som igjen gir et penere bilde.

Cyberpunk 2077 vil som mange andre nye spill tilby ytelses og kvalitetsmodusvalg på de ny konsollene.

Cyberpunk 2077 nedskalerer 4K og kjører i 60FPS med ytelsesmodus på de nye konsollene

Hele spillverdenen ser frem til 10. desember, datoen for lanseringen av det største FPS-spillet på mange år med potensiell banebrytende grafikk og størrelse.

Funksjonen er allerede bekreftet for Xbox Series X og S. Nå er det også avslørt to oppdateringer. Det er ukjent hva den første oppdateringen gjør, men den kommer altså samme dag spillet lanseres.

Heldigvis slippes det en oppdatering kjapt, for personer som har fått samleutgaven for tidlig avslører at spillet har mange feil, inkludert krasj.

Annonse

Du har sikkert sett skjermbildet som avslører en 43GB oppdatering, men ifølge CD Project Red er ikke dette oppdateringen som slippes lanseringsdagen 10. desember. Det er nemlig avslørt en liten 177,5MB-oppdatering til PS4.

En oppdatering som er nesten like stor som selve spillet, høres litt i overkant ut. Det høres mer ut som en gigantisk tekstur-pakke eller noe annet for Series X og PS5.

Annonse
Annonse