cybepunk2077feil
Cyberpunk 2077 er stappfull av feil, mener gamer som fikk spillet tidlig, men vi forventer en stor oppdatering første dag. Som alltid: forvent mange oppdateringer fremover.

Annonse


Cyberpunk 2077 burde ha vært utsatt lenger, skal vi tro spiller som fikk det tidlig

Best Buy USA sendte kundene spesialutgaven av det største spillet på flere år alt for tidlig.

Spillet burde ha vært utsatt lenger

Det er kun en uke til lansering, og vi gleder oss alle til å finne ut om dette er mesterverket vi alle håper på. Men som alle gigantiske åpne-verden spill vil det være feil ved lansering, og det vil komme mange oppdateringer som retter oppdrag, feil og optimaliserer ytelsen.

Og feilrettinger vil spillet trenge, for en som fikk spillet tidlig avslører at det er veldig mange feil i butikk-versjonen. Vi forventer for øvrig en oppdatering på lanseringsdagen.

Fordi spillet kjører i 60FPS på de nye konsollene, regner vi med at det nedskalere hyppig om ikke alltid.

Dette sier den heldige gameren om spillet:

“Jeg har spilt seks timer på Xbox Series X. Spillet er gigantisk. Befolkingen i spillet er mye større enn jeg hadde forventet, spillet kjører i 60FS med et par “frame drops”, men det er mange feil: krasj, dialog som ikke spilles av, kontrolleren stopper helt og fungere i flere sekunder.

Annonse
Det er også ghosting på objekter når man beveger seg kjapt, og animasjoner som stopper opp. Bildet kan komme til å plutselig hoppe, kjøretøy og NPC-er forsvinner og kommer plutselig tilbake i løse luften, og ikke minst: tonnevis med like NPC-er. Jeg har sett tre identiske stå rett ved siden av hverandre. Dette spillet krever virkelig en oppdatering da denne versjonen ikke i nærheten er klar.

Jeg håper at oppdateringen er utrolig, for dette er ikke bra, men når alt fungerer så er dette spillet helt utrolig. Det lever virkelig opp til hypen.”

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse