Annonse
Annonse
Annonse

Motorola gjenoppliver RAZR-klapptelefonen fra 2004 – se hva som er nytt!

Motorolas legendariske RAZR-telefon gjør comeback
Motorolas legendariske RAZR-telefon gjør comeback.

Et nylig oppdaget patent i World Intellectual Property Organization kan være det første vi har sett av Motorolas nye RAZR-telefon. Smarttelefonen skal ifølge ryktene få en skjerm som kan brettes.

Det var 91Mobiles som først oppdaget patentet, som skal ha blitt sendt inn 17. desember i fjor.

Som ryktet er dette en enhet med en brettbar skjerm på innsiden, som også har en mindre tilleggsskjerm på utsiden. Den skal være en moderne oppfølger av den originale RAZR-telefonen fra 2004 som globalt ble solgt i 130 millioner eksemplarer.

Annonse

Vises frem i februar

The Wall Street Journal har tidligere hevdet at Motorola vil relansere den gamle RAZR-telefonen med en brettbar skjerm neste måned.

RAZR-navnet nevnes ikke eksplisitt i patentdokumentet, men tegningene viser slående likheter mellom denne og RAZR V3. Til og med den ikoniske «haken» er på plass:

Motorolas nye RAZR-telefon skal avdukes i februar
Kanskje får vi se denne telefonen bli avduket allerede i februar. (Ill.: WORLD INTELLECTUAL PROPERTY ORGANIZATION)

Det ventes at telefonen får en stiv prislapp på rundt 1.500 dollar, omtrent 13.000 kroner. Foreløpig tyder det meste på at den nye RAZR-telefonen blir Verizon-eksklusiv, i hvert fall i USA. Om telefonen lanseres i andre markeder vites ikke.

Ifølge Wall Street Journal vil det bare produseres rundt 200.000 eksemplarer av denne RAZR-telefonen.

Voksende industri

Motorola er langt i fra det eneste selskapet som jobber med brettbare smarttelefoner. Fra før har allerede Samsung presentert sin brettbare enhet, og det samme har Royole med sin Flexpai. 

I tillegg har Huawei bekreftet at en brettbar 5G-enhet under utvikling, og LG likeså.

 

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse