Et sørkoreansk nyhetsbyrå sitter antakelig på nyheter angående den nye telefonen til Samsung.

Annonse


Så mye koster den brettbare telefonen til Samsung

Det var som forventet mye oppstyr forrige uke da Samsung viste fram sin brettbare telefon Infinity Flex Display. Nå mener en sørkoreansk nettside for nyheter at de sitter på nye detaljer som inneholder både pris og lanseringsdato, i tillegg til navnet på nykommeren.

Lansering i mars

Sørkoreanske Yonhap News har kilder tett inntil industrien som forteller at den nye telefonen til Samsung lanseres i mars neste år, rett etter S10-lanseringen der sistnevnte vil være 5G-aktivert.

Kildene forteller den brettbare telefonen vil hete “Galaxy F” og være ganske så eksklusiv: prisen vil være på så mye som 1770 amerikanske dollar, nesten 15 000 norske kroner. Ikke akkurat direkte forenelig med det som kom fram i Samsungs presentasjon til utviklerne forrige uke, men det gjenstår å se.

Nye brette-produkter

I går kunne vi dessuten skrive at Samsung-sjefen fremmet et mål om å selge en million eksemplarer av den nye, brettbare telefonen i 2019.

Annonse


Gitt at selskapet klarer å oppnå dette målet skal man ikke se bort fra at Samsung utvider produktporteføljen sin til å omfatte flere produkter med “brette”-elementet: det ryktes blant annet en brettbar Note-telefon samt en bærbar-skjerm som skal ha brette-egenskaper.

Kilde:
Engadget

Annonse