Se klippet som fikk Alex Jones bannlyst fra Twitter
Etter høringen om sosiale nettsamfunn og beskyldninger om partiskhet, konfronterte Alex Jones journalist Oliver Darcy fra CNN.

Se klippet som fikk Alex Jones bannlyst fra Twitter

Twitter har bannlyst Twitter-kontoen til Alex Jones og Infowars for evig og alltid.

Oppdatert, 23:28:

Twitter melder at de fremdeles nyttegjør «atferdssignaler» for å rangere kvaliteten på en tweet. Dette ble bekreftet etter at selskapet innrømmet at adferdsmodellen deres ikke er god nok i forhold til hvilket innhold som skal være lett å oppdage og hva som ikke er like synlig.

Oppdatert, 23:14:

Infowars serverer selv videoen når situasjonen oppstod:

Borte for alltid

Twitter har nok ventet på muligheten, og nå kom den: Alex Jones hevdet ovenfor journalist Oliver Darcy, i person og med en svært irritert tone, at han «hadde øyne som en rotte», og at han var anti-USA.