- Knuste kameralinser på iPhone X er blitt et økende problem.
Apple er blant selskapene som er interessert i Sonys 3D-teknologi.

Annonse


– Knuste kameralinser på iPhone X er blitt et økende problem

Det Apple-fokuserte nettstedet 9to5Mac skriver at flere og flere iPhone X-eiere har tatt veien til selskapets offisielle forum og Reddit for å klage over problemer med kameralinsen.

Tror kulde kan være årsaken

Ifølge rapportene er det mange brukere som opplever at kameralinsen på baksiden, knuser. Og det uten at telefonen skal ha gått i bakken, hevder brukerne.

9to5Mac peker på at flere av de berørte iPhone X-eierne tror at kulde kan være årsaken til at kameralinsen knuses, men andre brukere i varmere klimaer, sier det også har skjedd dem. Det er så fall ikke første gang iPhone X rammes av kuldeproblemer.

“Min X har også en liten sprekk i kameraglasset. Jeg har aldri mistet telefonen, den har aldri vært uten deksel. Og jeg bor på Hawaii, så det er ikke snakk om kulde. Telefonen er to måneder gammel”, skriver en av brukerne.

Annonse
Apple lover å betale 500 kroner til disse norske iPhone-kundene

– Dekkes ikke av garantien

Personene på Apples offisielle forum og Reddit, skriver i tillegg at Apple ikke tilbyr å reparere enheten under garanti, men at selskapet i stedet tar betalt for en erstatningsenhet. En av de rammede sier at prisen Apple krevde for reparasjon, er 549 dollar, rundt 4400 kroner. En annen skriver at prisen var 99 dollar, 800 kroner.

Hva som eventuelt er årsaken til at kameraglasset på enkelte iPhone X, knuses, er ikke kjent. Brukerne hevder at enhetene aldri har falt i bakken, men linsen kan ha tatt skader på andre måter.

Du finner trådene på Apple Support og Reddit

Har du opplevd det samme som disse brukerne?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse