Apple lover å tilbakebetale iPhone-kunder
Byttet du batteri på en iPhone 6 eller nyere mellom januar og desember i fjor kan det tenkes du har penger til overs hos Apple.

Annonse


Apple lover å betale 500 kroner til disse norske iPhone-kundene

Dette er litt viktig for deg som utnyttet batteribytte på din iPhone 6 eller nyere mellom 1. januar 2017 og 28. desember 2017.

Oppdatert, 21:14:

Dette melder Apple:

“Apple tilbyr en kreditt på 500 NOK til kunder som betalte for batteribytte utenom garantien for iPhone 6 eller nyere mellom 1. januar 2017 og 28. desember 2017. Kvalifiserte batteribytter ble utført av et Apple-autorisert servicested – en Apple Store, et Apple-verksted eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Kreditten på 500 NOK vil bli overført som en elektronisk bankoverføring eller en kreditering på kredittkortet som ble brukt til å betale for batteribyttet.

Annonse


Kvalifiserte kunder vil bli kontaktet av Apple på e-post mellom 23. mai 2018 og 27. juli 2018 med instruksjoner om fremgangsmåte for å få godskrevet kreditt.

Hvis du ikke har mottatt en e-post fra Apple innen 1. august 2018, men mener at du er kvalifisert for kreditt basert på vilkårene ovenfor, kan du kontakte Apple innen 31. desember 2018. Merk at vi kan kreve at du fremlegger bevis på service foretatt av et Apple-autorisert servicested.”

Oppdatert, 18:33:

Apple bekrefter at dette også gjelder for Norge.

Kan være hundrelapper å få igjen

For byttet du batteri på enheten hos en Apple-autorisert partner og betalte full pris, kan det være du har rett til 50 dollar kreditt som overføres til kortet som ble brukt for å betale for byttet.

– Jeg ønsker ikke å skryte, men jeg har blitt mye smartere

Sender e-post

Du vil trolig måtte vise frem kjøpsbevis og Apple melder de skal kontakte de berørte kundene fra i dag til 27. juli med ytterligere instruksjoner.

Vi har kontaktet Apples nordiske avdeling for å forsikre oss om at dette også gjelder hos Apple-godkjente butikker i Norge.

 

Kilde:
The Verge

Annonse