De som ikke var klar i dag morges til å forhåndsbestille, må vente i en over en måned.
De som ikke var klar i dag morges til å forhåndsbestille, må vente i en over en måned.

Annonse


«iPhone X» utsolgt i Norge – Apple: – Interessen er enorm

iPhone 8 og 8 Plus ble annonsert samtidig som iPhone X. Mens de to førstnevnte modellene er tilgjengelig i butikkene for lengst, er det først nå at man kan bestille X-en.

Oppdatert, 00:12:

Ordren vår endret seg plutselig til levering 3. november, så da vil vi likevel kunne ha en kjapp sniktitt for dere uten å måtte våkne 04 for å stå i kø.

Har andre merket forbedringer med leveringstiden?

Annonse


Oppdatert, 19:50:

iPhone X ble, ikke overraskende, revet bort fra Apples amerikanske og norske nettbutikk veldig kjapt.

Mange, inkludert oss, satt oppe amerikansk tid for å skaffe et anmeldereksemplar, men klarte ikke, selv iherdig oppdatering av Apple Store-appen, å skaffe en til 3. november. I stedet ble leveringen forskjøvet til mellom 10. til 17. november.

Med andre ord gjør vi oss klare til å stå i kø 3. november utenfor en Apple-butikk for å skaffe en så fort som mulig for dere.

Apple skryter selvsagt av stor interesse, og samtlige modeller har nå 5 til 6 uker leveringstid i Norge og USA.

Lanseres neste fredag
Dette er en av de mest spennende iPhone-lanseringene på flere år og byr på en real designendring for kanskje verdens mest populære smarttelefon. Apple følger etter Xiaomi, Samsung og Essential med et rammeløst skjermdesign.

Foruten OLED-skjermen er Face ID verdt å nevne som en stor endring for iPhone. Apple har valgt å skrote den velfungerende fingersensoren Touch ID og inn kommer ansiktsgjenkjenningen Face ID. Om Face ID er like sømløs i bruk som Touch ID, gjenstår å se.

Apple: – Saken er bare tull.

Forhåndssalg i dag
Årsaken til at iPhone X lanseres senere enn iPhone 8, er at produksjonen er mer krevende og det tar lenger tid å få dem ut på markedet. Det dukker ukentlig opp rykter om hvordan produksjonen ligger an, og ifølge den troverdige analytikeren Ming-Chi Kuo blir lanseringen noe amputert.

Apple har sagt at iPhone X blir tilgjengelig i fysiske butikker på lanseringsdatoen 3. november som er neste fredag, men det er ukjent hvor mange enheter som sendes til de ulike landene. Norge er trolig ikke prioritert i denne sammenheng.

Du bør trolig være lynrask hvis du vil ha tak i en iPhone X.

Prisinformasjon:

  • iPhone X 64 GB: 10 990 kroner.
  • iPhone X 256 GB: 12 960 kroner.

Har du planer om å forhåndsbestille? I så fall hvilken modell?

Annonse